Häng upp dig

Igår bar det av till Borås med grabbarna för att se seriefinalen mellan Elfsborg och vårt älskade Malmö FF. Tyvärr så blev matchen inte till belåtenhet då Malmö FF blev utspelat i andra halvlek. De 3.000 tillresta supportrarna gav i alla fall matchen en underbar inramning.

Väl i Borås hade jag stämt träff med Emma (hennes blogg hittar ni här) som hade gjort mig en stor tjänst. Emma har nämligen flyttat till Göteborg och där hade jag hittat en hatthylla på Blocket. Jag har varit på jakt efter Bolins Nostalgi från Essem i dubbel bredd ett tag. Det finns en hel del ute på annons men då bara i enkel bredd. Emma var nu så snäll att hon hämtade upp hatthyllan till mig i centrala Göteborg och tog med den till Borås.

Nu ska den monteras och det ska bli skönt att få möjlighet att hänga upp jackor där i höst. Dock kvarstår en idé som dök upp i huvudet i helgen. Jag funderar starkt på att måla min lilla väggstump vid ytterdörren svart. En markering var utgången är. Jag tror det skulle kunna bli snyggt och det är bäst att göra innan jag sätter upp hatthyllan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: