Kastat soporna

I helgen så satte jag igång projektet att skapa mer plats i förrådet. Det var nämligen så att mitt soptunneskåp fanns kvar. Det var från den tiden då man hade en papperssäck hängande på insidan av dörren som sedan sopgubbarna tog med sig. Detta har ju inte använts på flera år då detta ersatts av plastkärlen vi har idag.

Problemet med dessa skåp är att de tar upp en enorm plats på insidan av väggen. Jag har räknat ut att jag kan få plats med tre garderober i bredd ifall jag plockar bort skåpet och idag har jag endast en.

Så i lördags valde jag att lossa skåpet och köra iväg det till tippen. Det vägde en hel del då dörren var stabil och allt i metall. Väl borta så reglade jag upp i hålet som blev, samt tog bort den panel som fanns ovan skåpet. Därefter bar det av till Byggmax för att köpa ny panel. Tyvärr är dagens panel något bredare, men i slutändan tror jag bara det är jag som ser det.

Sen var det bara att spika upp panelen och vända mig till bostadsrättsföreningen för lite färg. Nu är ju inte den färgen den snyggaste i världshistorien, men eftersom alla carportar ska se likadana ut så var det bara att måla panelen med den.

Så i söndags igår var förrådet lite större och rymligare. Allt enligt planen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: