Fixarhelg

Jag ska erkänna att det har inte blivit så mycket gjort i helgen som jag hade hoppats. Dels tar saker och ting oftast lite längre tid än jag räknat med (tidsoptimist). Sen var vi tvungna att ta en runda till Malmö för att hämta några saker. Men framförallt så var det sviterna efter lördagens övertrevliga fest som gjorde att man imiterade en sengångare mesta tiden av söndagen.

Prio har legat på minis rum i vilket fall som helst och det är vid hans skrivbord jag sitter och jobbar idag. Vi fick upp hans hyllor och TV vilket gjorde att det blev lite mer organiserat. Dessutom kom hans skrivbord upp, rullgardiner sattes upp samt hans gavelfönster fick etsning så insynen begränsades.

Imorse bar det iväg till Landslagets fotbollskola för mini. Fotboll 4 dagar i veckan under 2 veckor står på schemat. Förhoppningsvis hittar han lite nya kompisar i området genom denna. Han var i varje fall sjukt taggad för detta och han älskar ju sin fotboll. Imponerad av klubben som står som värd för detta, det var 125 barn på plats imorse.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: